Wat is Quantum Connection Hypnosis

Met Q. C. Hypnose  kan  je het (onder)bewuste, en onbewuste van de menselijke geest-herprogrammeren.  

Q. C. Hypnose is niet het zelfde als slapen. Veel mensen denken dat wanneer jij in hypnose bent, dat je dan slaapt.  

Het woord slaap wordt wel gebruik maar wordt gebruikt als synoniem voor totale ontspanning. Wanneer het woordje “slaap” gebruikt wordt tijdens een hypnosesessie: zal jij ook ervaren dat jij in een toestand verkeert gelijkend aan slaap. Tijdens de hypnose verkeren je hersenen in een bepaalde frequentie en de frequentie waarin jouw brein verkeert tijdens slaap en hypnose zijn niet gelijkend.

Gebruik van ankers

Tijdens een hypnose sessie wordt er gebruik gemaakt van allerhande  ankers  om je in een seconde te kunnen verbinden met je krachten en talenten  en zodoende je terug te verbinden / verbonden blijven  met je positieve krachtige zelf.

Eigen ervaring

Door eigen ervaring werd ik bevrijd van oude patronen, zelfsabotages, programmeringen en overtuigingen uit het verleden die me tegen hielden in mijn eigen groeiproces.

Meestal zijn we geneigd de oorzaak van problemen te zoeken in zaken of gebeurtenissen buiten ons. De beperkingen leggen we ons zelf op.

Deze overtuigingen hebben we meegekregen van bijvoorbeeld, je ouders, je leraar … Je kan wel zeggen dat zij ons hebben gehypnotiseerd. Zij hebben deze overtuigingen ook weer meegekregen en er is nu een methode gevonden om deze te de-hypnotiseren.

Tenslotte sta je zelf aan het roer van jouw eigen realiteit, je kunt dus je eigen realiteit creëren op basis van wat jij zelf wil. Hypnose is de krachtigste manier om overtuigingen te wijzigen en ze weer te verwijderen en weer in je kracht te stappen.