B. Gegevensbewaring en verwerking

2.1 Wij verwerken alle gegevens die ons ter beschikking gesteld werden via de formulieren op de website of eventuele informatie verkregen via derden of de diensten die wij per 1.3 aanhalen. Na de verwerking zullen deze gegevens slechts beperkte tijd bewaard worden, tenzij er in tussentijd nog klanthandelingen worden gesteld. De inactieve periode waarna de gegevens definitief gewist worden bedraagt 1 jaar.  

2.2 De gegevens worden slechts gebruik voor het doel waarvoor het formulier werd opgemaakt: contact opnemen, bijkomende informatie i.v.m. producten verstrekken of andere - vooraf aangehaalde - doelen waar u als klant of bezoeker steeds van op de hoogte bent. 

2.3 Op geen enkele manier worden er gegevens aan een derde partij doorgegeven of meegedeeld. 

2.4 U heeft steeds het recht te verzoeken uw gegevens uit onze beveiligde registers te laten schrappen. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar het beheerdersadres info@mymetamorfose.be. U kunt hier ook steeds terecht voor verdere vragen i.v.m. de opslag van deze gegevens. 

2.5 Wij verklaren volledig in regel met de GDPR uw gegevens op te slaan, te verwerken en tijdig te verwijderen zoals verklaard in deze privacy notice.